lab03 | Wouter de Haas
T: +31 6 24703797
E: lab[at]lab03.nl

bezoekadres:
Keizersgracht 117
1015 CJ Amsterdam
Bureau Architectenregister: 1.101201.023

Oog voor de wensen van de opdrachtgever, bouwen met duurzame constructies en natuurlijke materialen. Dat zijn de kernwaarden van lab03 – architectuur en ruimtelijke vormgeving. Wouter de Haas heeft een nuchtere, karakteristieke en doelgerichte aanpak en een groot gevoel voor de mens en zijn omgeving. Dit resulteert in architectuur die leefbaar, bruikbaar en toegankelijk is.

Naast het werk voor opdrachtgevers werkt lab03 ook graag in teamverband aan diverse opgaven. De ervaring leert dat inspirerende samenwerkingen vaak nog rijkere projecten opleveren. Door opgaven nét iets anders te bekijken, ontstaan de meest bijzondere creaties.

In de afgelopen twintig jaar werkte lab03 voor diverse gemeenten, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren aan zowel transformatie- en herbestemmingsopgaven als aan nieuwbouwprojecten. Dit resulteerde in uiteenlopende projecten: van zeer duurzame particuliere woningen tot een circulair houten woongebouw en van een dependance van een gemeentehuis tot een nieuw bezoekerscentrum op een prachtige historische locatie.

Lab03 is een veelzijdig architectenbureau met een open, flexibele instelling en een bewezen betrouwbaarheid. Meer weten? Bekijk de projecten, of neem direct contact op.